top of page
Jaume-gispert-taller-de-musics.jpg

jaume gispert

Sintetitzadors

Pianista de Jazz i Música Moderna. Professor a l'ESEM-Taller de Músics i al CE Jam Session.

  • Instagram
  • Facebook icono social
  • YouTube
  • Icono social de Spotify

biografia

Jaume Gispert és un pianista que s’inicia amb el piano i el violí als 4 anys. Aconsegueix el Grau Mig dels dos instruments al Conservatori de Girona i allà comença a estudiar Jazz i Música Moderna, on obté els graus d’especialista en interpretació i composició (INCANOP). A l’any 1999 es trasllada a Amsterdam per estudiar al conservatori d’aquesta ciutat, on es llicencia i cursa el postgrau en l’especialitat de Piano-Jazz.

En la vessant interpretativa, ha enregistrat diferents discos entre els que destaquen Lift Off (Vamos Music, 2004), Back on Track (Nomada 57, 2009), Easy Times (Nomada 57, 2011) , 50 on a Daily Trunk Vol.1 i Vol. 2 (Nomada 57, 2013), Jazz a l’estudi amb Jaume Gispert (TVC Disc, 2011), entre d’altres. A més, ha tocat amb músics com Tobias Klein, Bernt Nellen, François Chanut, Damien Cluzel, Charlie Green, Phil Dizack, Oz Landesberg i Janne Halonen, Vincent Mascart, André Bonnin, Christophe Fournier o Frederic Leger.

Jaume Gispert ha girat per països com Holanda, França, Estats Units i també arreu del territori espanyol. Ha acompanyat a la cantant senegalesa N’déye Fatou Tine “TITI” en la seva darrera gira per Catalunya i va ser un dels pianistes escollits per participar en l’homenatge a Tete Montoliu que va clausurar el 39è Voll-Damm Barcelona Jazz Festival.

Com a docent ha impartit classes al Taller de Músics ESEM com a professor de piano i combo. També ha treballat a Jam Session, a l’Escola de Música Moderna de Girona, a l’Aula Musical de Girona o a l’Escola Rita Ferrer de Palafurgell impartint piano clàssic i modern, improvisació, llenguatge, harmonia i violí.

 

bottom of page