top of page
125 (2).JPG

Jesús Olivares

Guitarres, mandolina

Guitarrista i llaütista a Evoéh

  • Facebook icono social
  • YouTube

biografia

Nascut a Campo de Criptana (Ciudad Real), va estudiar guitarra elèctrica, harmonia i informàtica musical a l'Aula de Música Moderna i Jazz de Barcelona. Més endavant va obtenir el Títol Superior de Guitarra al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona, amb professors com Sergi Vicente, Benet Casablancas, Joan Albert Amargós i José Nieto.

Va estudiar guitarra flamenca amb el Mestre Manuel Granados i compàs amb Luis de Perikín a Jerez de la Frontera. Ha participat en nombrosos cursos i classes magistrals amb intèrprets i compositors de la categoria de Leo Brouwer, María Esther Guzmán o José Luis Rodrigo.

Els darrers anys s'ha inclinat per la música antiga i les músiques de la Mediterrània i l'Orient Pròxim, estudiant viola de mà amb Ramiro Morales al Conservatori de Sant Llorenç de l'Escorial i músiques modals amb Abdelaziz Samsaoui i Efrén López.

Arran de tot plegat s'ha endinsat en l'estudi, de forma autodidacta, d'una gran varietat d'instruments de corda com ara el baglama, el cura saz, el llaüt, l'arpa celta, la cítara, el ngoni i la kora.

Ha guanyat nombroses beques, premis i reconeixements per les seves composicions i produccions. Amb el seu projecte artístic Evoéh ha enregistrat cinc discs i ha realitzat gires per varis continents.

 

bottom of page