top of page

manu suárez de la vega

Guitarra elèctrica

Professor de guitarra elèctrica, baix elèctric i noves tecnologies del Conservatori de Música dels Pirineus (La Seu d'Urgell)

  • Facebook icono social
  • YouTube
  • Instagram

BIO

Guitarrista elèctric, nascut al Prat de Llobregat (Barcelona), estudia el Grau Superior de música a l'Escola Superior de Música Jam Session en l'especialitat d’interpretació en Música Moderna.

Durant aquesta època col·labora en diversos projectes, com la gira per Àustria amb el grup Free to Dream, amb Luis Blanco. Ha participat en classes magistrals amb músics tan influents en el panorama actual com Julie Slick, Guthrie Govan, David Fiuczynski, Reggie Washington o Vinnie Appice.

Actualment, és professor de guitarra elèctrica, baix elèctric, combo, noves tecnologies i Harmonia Moderna a l'Escola Municipal de Música de la Seu d'Urgell i al Conservatori de Música dels Pirineus.

També col·labora en projectes com  The Woodies Gypsy Jazz, trio que rememora els clàssics del Gypsy Jazz amb una mescla divertida de BSO cèlebres del cinema; el grup Estació 67, que rendeix homenatge a clàssics del rock`n`roll dels anys seixanta i setanta; el duet  de Jazz i Nuevo Tango GuitarBellows que interpreta la música d’artistes del segle XX que van reinventar el seu gènere musical; el grup BSO, que rememora les peces de música moderna del cinema dels nostres temps; i el projecte musical Opus One que rendeix homenatge a Mike Oldfield i a la publicació del seu primer disc, Tubular Bells.

 

bottom of page