top of page

xavi lite

Mestre de cerimònies. Caveman.

Actor, cantant i mestre de Teatre Aplicat per a gent gran.

  • Facebook icono social
  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube
2023.07.01_TubularBells_Opusone_125_santi puig.jpg

BIO

Format musicalment a l’Escola de Música Moderna de Badalona i parcialment al Conservatori Professional de Música de Badalona, on cursa alguns anys de piano i solfeig. És cofundador del quartet a cappella “Game of Tones bcn”, en actiu.

Com a actor a diferents escoles de Barcelona i amb mestres com Alfredo Sanzol, Alejandro Catalan, Bob McAndrew, entre molts d’altres.

Postgraduat en Teatre i Educació per l’Institut del Teatre i especialista en tècniques de veu i respiració, matèria que estudia a l’Institut del Teatre i a l’Escola de Patologia del Llenguatge de Barcelona, i diplomant-se en Chi- Kung.


En la seva àmplia carrera professional, trobem treballs destacats en teatre com: “Equus” (2021), “Mar i Cel” (2014-2016), "Amants" guanyadora del premi MAX a millor musical nacional l’any 2004, "Hermanos de sangre" (2004) o "Fuenteovejuna" al TNC (2005), entre d’altres.

A la petita o gran pantalla l’hem pogut veure a “Yucatán”, “La niña de la comunión”, “Sky Rojo 3”, "Gran Nord", “Maitena , estados alterados”, “Gavilanes”, i un llarg etc. amb més de 60 crèdits audiovisuals.

Pàgina web: https://www.xavilite.com/ 

 

bottom of page