top of page

joan torras

Percussió, bateria

Professor de Percussió a l'EMM "Mestre Pich Santasusana" de Sant Andreu (Barcelona)

Professor associat del Departament de Psicologia Clínica i de la Salut de la Universitat Autònoma de Barcelona

BIO

Nascut a Sabadell, titulat Professor Superior pel Conservatori Superior de Música de Barcelona, en l’especialitat de percussió, inicia la formació musical al Conservatori Professional de Música de Sabadell, on també cursà estudis de piano. És també llicenciat en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, realitzant a més el mestratge de Psicopatologia InfantoJuvenil.

Com a instrumentista, ha participat i col·labora habitualment en diverses formacions de diferents estils, que van des de la música moderna, de cambra, banda i simfònica, a la música de concert per cobla, participant també en enregistraments. Quant a la formació de cobla en la qual s’hi ha acabat especialitzant, la seva trajectòria inclou la col·laboració en nombrosos concerts i enregistraments, amb formacions com la Cobla Sant Jordi- Ciutat de Barcelona, la Cobla Principal de la Bisbal, la Llobregat, la Mil·lenària de Perpinyà, la Mediterrània, la Cobla Ciutat de Girona, i la Cobla Simfònica Catalana, entre d’altres.

Actualment compagina l’activitat concertística amb la docent a l’Escola de Música de Sant Andreu Mestre Pich Santasusana, on imparteix classes de percussió i conjunt instrumental, i també docent i de recerca al Departament de Psicologia Clínica i de la Salut de la Universitat Autònoma de Barcelona, des de l’any 2000. En les darreres promocions, imparteix també en el Mestratge de Psicologia de l’Esport que es realitza en col·laboració amb l’INEFC.

En els darrers anys promou la realització de treballs de recerca de Fi de Grau en l’àmbit de la Musicoteràpia.

 

bottom of page