top of page

Tote Martínez

Guitarra elèctrica, guitarra acústica, baix elèctric, contrabaix

Professor de guitarra i baix elèctric del Conservatori de Música dels Pirineus (Puigcerdà)

  • Instagram
  • YouTube
  • Spotify

BIO

Nascut a Puigcerdà, de seguida comença a sentir-se poderosament atret per la música. Als dotze anys s’estrena en la composició, encara amb el piano, molt influït per les grans obres instrumentals del mestre Mike Oldfield. Als quinze, s’inicia en el món de la guitarra clàssica, primer, i elèctrica, juntament amb el baix, poc després, formant part de diverses agrupacions d’estils heterogenis (Jazz: Quins Toquen Band, Jazz Do It; Pop-Rock: Euterpe, Bluebell, Sol de Plata; Tradicional: Slainte; Electrònica: A l’altra Banda), gravant treballs discogràfics amb algunes d’elles i realitzant nombrosos concerts al llarg i ample de la geografia catalana, el sud de França i el Principat d’Andorra.

 

Ha rebut classes de diferents professors (guitarra: Paco Salas, Aníbal Martínez, Vicenç Solsona, Jordi Farrés, Àngel Ferrer, Gnaposs; Baix: Jordi Ruíz, Charlie Moreno; Contrabaix: Miquel Àngel Cordero; Mandolina: Toni Xuclà, Alfons Rojo; Combo/teòriques: Joan Monné, Santiago Galán, David Pastor, Jordi Gaspar, i un llarg etcètera) fins a obtenir el Grau Superior a l’ESEM Taller de Músics de Barcelona.

 

Obté l’excel·lent en el Màster Universitari de Composició Musical amb Noves Tecnologies de la Universidad Internacional de La Rioja.

 

Ha treballat com a músic d’estudi per a variats spots publicitaris i pel·lícules, com Petit Indi, Un dia perfecte per volar o La vida lliure, de Marc Recha.

 

 Actualment prepara un nou assalt discogràfic amb el seu projecte més personal, Llunari.

 

bottom of page